Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی برنا ،  ایرج معزی که همزمان با آغاز هفته کاهش اثرات بلایای طبیعی در نشست علمی و تخصصی "مدیریت خطرپذیری و کاهش خسارات ناشی از سوانح طبیعی" سخن می گفت، با یادآوری این نکته که ایران یکی از 10 کشور آسیب پذیر در برابر حوادث ناشی از بلایای طبیعی به شمار می آید، نسبت به تمرکز 70 درصد جمعیت کشور در شهرهای بزرگ هشدار داد و با بیان آنکه حوادث طبیعی علاوه بر ایجاد تلفات انسانی، خسارت به تاسیسات زیربنایی و املاک مسکونی و تجاری، امنیت روانی و اقتصادی جامعه را نیز تهدید می کند، تاکید کرد: اعمال سیاست های کاهش خطرپذیری، یکی از مسئولیت های مهم مدیران شهری محسوب می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزایش ایمنی و تاب آوری زیرساخت های شهری مقابل زلزله را یکی از ضرورت های برنامه 5 ساله سوم شهرداری تهران دانست که می بایست از طریق استقرار نظام تعمیر و نگهداشت و اعمال راهکارهایی همچون تهیه شناسنامه ایمنی و تدوین برنامه بهسازی و مقاوم سازی ابنیه فنی و بزرگراهی پیگیری شود.

 معزی در ادامه گفت: تلاش برای مقاوم سازی و بهسازی لرزه ای پل های شهر تهران از سال 1391 و متعاقب تشکیل گروه مقاوم سازی و نگهداشت پل و ابنیه فنی در سازمان مشاور فنی و مهندسی شهر تهران آغاز شد. به این ترتیب در حالی که بزرگراه ها و معابر شریانی پایتخت از 424 تقاطع برخوردار است، 110 تقاطع پس از ارزیابی های مختلف به عنوان اولویت نخست انجام مطالعات بهسازی شناخته شدند. از این تعداد وضعیت 65 تقاطع، آسیب پذیر تشخیص داده شد که 32 تقاطع مراحل مطالعاتی و 22 تقاطع مراحل اجرایی مقاوم سازی و بهسازی لرزه ای را پشت سرگذاشته اند.

معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران، تلاش برای ایمن سازی ساختمان های مهم و پایش سلامت ابنیه فنی را از دیگر ماموریت های پیش رو به منظور کاهش خسارات ناشی از سوانح طبیعی ذکر و اضافه کرد: علاوه بر پل های سواره رو، پل های خط 5 مترو و دیوارهای حائل بزرگراهی نیز به موضوعی برای مطالعات مقاوم سازی و بهسازی لرزه ای تبدیل شده است و مطالعات ایمن سازی ساختمان های شهرداری تهران که تعدادشان به 1367 باب می رسد نیز در دستورکار قرار گرفته است.

 معزی افزایش ایمنی بزرگراه های پایتخت در زمان بهره برداری، ایجاد ساختارهای مناسب برای راهبری این امور در شهر تهران و همچنین ارتقای دانش و تجربه جامعه مهندسی کشور در زمینه مطالعات مقاوم سازی و بهسازی لرزه ای را به عنوان مهمترین دستاوردهای مدیریت شهری پایتخت در این عرصه برشمرد و با بیان آنکه مطالعات پایش سلامت روی 2 پل کابلی جوادیه و دسترسی غربی برج میلاد در قالب یک طرح آزمایشی انجام شده است، از تعیین استراتژی پایش سلامت پل ها و انجام مطالعات پایش سلامت برج میلاد به عنوان مهمترین اقدامات پیش رو نام برد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود، تلاش برای کاهش مخاطرات ناشی از فرونشست در شهر تهران را اقدامی مهم خواند و ضمن تاکید بر اهمیت مطالعه جامع در خصوص چرخه آب، تعیین تکلیف قنوات و چاه های جذبی و تکمیل نقشه های پهنه بندی در کاهش چنین مخاطراتی، از جامعه مهندسان مشاور کشور خواست تا مدیران شهری را در به سرانجام رسیدن این ماموریت ها یاری کنند.

گفتنی است نشست علمی و تخصصی مدیریت خطر پذیری و کاهش خسارات ناشی از سوانح طبیعی، با حضور محمدحسین مقیمی استاندار تهران و سخنرانی جمعی از صاحبنظران و اساتید دانشگاه در سالن کنفرانس مدیریت بحران شهرداری منطقه 6 واقع در بوستان لاله تهران برگزار شد. پژوهشکده سوانح طبیعی و کرسی یونسکو در مدیریت بلایای طبیعی، از برگزار کنندگان این نشست 2 روزه بودند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: سلامت شهر تهران شهرداری تهران مترو مدیریت بحران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۵۶۰۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه‌های شهرداری تهران برای کاهش ترافیک بزرگراه آزادگان

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، هادی حق‌بین در صد‌وهجدهمین پویش امید و افتخار که در مورد پروژه تحکیم بستر ۱۲ کیلومتر از بزرگراه آزادگان، تعریض و ایمن‌سازی کندروی شرقی آسیا با بزرگراه شهید لشگری گفت: شاید ابعاد این پروژه کوچک باشد، اما آنقدر پیچیده و سنگین بود به گونه‌ای که یک سال است که همکاران ما در کنار سنگین‌ترین ترافیک عبوری در حال فعالیت هستند و باید بگویم که در پیشبرد پروژه‌ها ابعاد پروژه مهم نیست بلکه ما به نیاز شهروندان و خدماتی که به آنها ارائه می‌شود توجه می‌کنیم.

معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران با بیان این‌که در منطقه ۲۱ پروژه بزرگ‌مقیاس زیادی تعریف شده است، تصریح کرد: در نظر داریم ظرف شش ماه اول سال نسبت به تکمیل تقاطع فتح – باغستان اقدام کنیم چرا که تاثیر زیادی بر کاهش ترافیک ورودی به بزرگراه آزادگان دارد.

حق‌بین همچنین از تجهیز کارگاه پروژه دوگاز اظهار کرد: این پروژه سال‌ها متوقف بود، اما امسال احداث آن را شروع می‌کنیم و امیدواریم فاز اول آن تا پایان سال وارد مدار بهره‌برداری شود تا موجب بازگشایی ترافیک در این محدوده شود.

مهدی صداقتی مدیرعامل سازمان مهندسی عمران شهرداری تهران نیز با بیان این‌که شاید این پروژه از نظر حجم و وسعت کوچک باشد، اما واقعیت این است که معضل بزرگ ترافیکی در غرب تهران با این پروژه حل شد.

وی با بیان این‌که افزایش دو به سه خط در لاین کندروی آزادگان باعث گشایش ترافیکی شده به گونه‌ای که دیگر ترافیک چند کیلومتری در این محدوده نمی‌بینیم اظهار کرد: ۱۲ کیلومتر از بزرگراه آزادگان تحکیم بستر شد و با این تحکیم بستر اصولی چندین سال به عمر مفید این محدوده اضافه شد.

مدیرعامل سازمان مهندسی عمران شهرداری تهران اضافه کرد: در مسیر جنوب به شمال محدوده فتح به ابوسعید نیز به طول کیلومتر لاین کندرویی افتتاح شده است که موجب کاهش شدید ترافیک در این محدوده می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برنامه‌های شهرداری تهران برای کاهش ترافیک بزرگراه آزادگان
  • برنامه بهبود سلامت شهری در ایران/ تعامل مدیریت شهری با نظام سلامت
  • تدبیر مدیران شهری در تحول زیرساخت‌های بوستان کوهستانی دراک
  • تشریح اهداف و برنامه درآمدی سال ۱۴۰۳ مناطق ۲۲ گانه
  • معضل جدی مدیریت پسماند در گناباد
  • فاصله زیاد تهران تا مناسب سازی شهر برای معلولان
  • ارائه تسهیلات ۳۵۰ میلیون تومانی برای نوسازی مسکن روستایی
  • بیش از ۹۵ درصد زیرساخت عمرانی در بافت بوشهر تکمیل شد
  • مقاوم سازی ۳۵۰ هزار واحد نهضت ملی روستایی درکشور
  • استفاده از توانمندی‌ دانش‌بنیان‌ها برای رشد و توسعه مدیریت شهری اصفهان