Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر منطقه شش شهرداری قم از انجام مطالعات بافت فرسوده منطقه در طرح "سوم‌ خرداد" خبر داد و گفت: این مطالعات به اتمام رسیده و در کمیسیون ماده پنج استان در حال بررسی است که بعد از تصویب ابلاغ و اجرا خواهد شد.

به گزارش ایمنا سید رضا حسینی با اشاره به مساحت سه هزار و ۶۵۱ هکتاری خدماتی در منطقه شش شهری قم اظهار کرد: در این منطقه بیش از ۲۳۵ هزار نفر ساکن بوده که از تراکم بالای جمعیتی برخوردار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه یکی از مشکلات منطقه ساخت‌وسازهای غیراصولی و غیرمجاز است، افزود: در این منطقه پیش از این اقداماتی برای اخذ پروانه‌های ساختمانی صورت نمی‌گرفت که با افزایش زیرساخت‌ها، زیرسازی و جدول‌گذاری به‌ویژه در شهرک فاطمیه امروز حجم قابل‌توجهی از صدور پروانه‌های شهری در این منطقه انجام می‌شود.

مدیر منطقه شش شهرداری قم با تأکید بر اینکه این منطقه یکی از مناطق مهاجرپذیر شهری است، تصریح کرد: در سال‌های گذشته برنامه‌ریزی‌های مناسبی در حوزه شهرسازی انجام‌گرفته که این اقدامات سبب رشد مناسب بخش‌هایی از شهر ویژه این منطقه شهری شده است.

وی با اشاره به بازنگری طرح جامع شهر در حوزه‌های مختلف تصریح کرد: مشکل اصلی در حوزه شهرها، نبود مدیریت واحد شهری است که تا زمانی که این موضوع به انجام نرسد همچنان با ایده‌آل فاصله داریم و تصمیم‌گیری‌های خارج از شهرداری بوده و ما صرفاً باید مجری باشیم.

حسینی با اشاره به ضرورت توجه برنامه‌های توسعه کشور به مدیریت واحد شهری یادآور شد: متأسفانه در سال‌های گذشته علیرغم تأکیدات برنامه‌های کلان کشوری، توجه زیادی به مدیریت متمرکز شهری نشده است که همین موضوع سبب ایجاد مشکلاتی در روند شهرداری شده است.

وی ادامه داد: شهرداری‌ها به‌تنهایی متولی مسکن نیستند و این اقدام را با دادن تسهیلات بلاعوض و وام قرض‌الحسنه برای نوسازی بافت‌های فرسوده باید توسط دولت‌ها انجام شود.

مدیر منطقه شش شهرداری قم گفت: در حوزه شهرسازی، مطالعات بافت فرسوده خیابان امامزاده ابراهیم (ع)، ۲۰ متری زاد و خیابان شهید فهیمی در دستور کار بوده که در قالب طرح مطالعاتی تحت عنوان مطالعات بافت سوم خرداد، ۲۰ متری زاد و خیابان شهید فهیمی انجام شده است.

وی با بیان اینکه امامزاده ابراهیم (ع) دارای طرح جامع و بالادستی بوده که پیش‌بینی‌های خوبی مانند پارکینگ زیرسطحی و ایستگاه مترو برای آن انجام‌شده است، افزود: مطالعات طرح سوم خرداد به اتمام رسیده و در کمیسیون ماده پنج استان در حال بررسی است که بعد از تصویب ابلاغ و اجرا خواهد شد.

کد خبر 511020

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شهرداری قم مسکن تخلفات ساخت وساز خدمات شهری تخلفات ساختمانی بافت فرسوده قم کلانشهر قم شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق مطالعات بافت منطقه شش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۷۸۵۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۵ درصد از واحد‌های فرسوده در بافت‌های تاریخی قرار دارند

محمد آیینی مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران با بیان اینکه نوسازی ۱۵۰ هزار واحد مسکونی موجود در بافت‌های فرسوده کشور آغاز شده است بیان کرد: بر اساس برنامه‌ریزی انجام شده پیش‌بینی می‌شود از این تعداد حدود ۱۰۰ هزار واحد تا پایان سال به بهره‌برداری برسد.

وی با بیان اینکه  پرداخت تسهیلات به حوزه نوسازی بافت های فرسوده  در صورت صنعتی سازی افزایش خواهد یافت: بانک ها در صورت پرداخت تسهیلات بافت های فرسوده می‌توانند زمینه ساز ورود بیشتر سازندگان به این طرح ها شوند.

آیینی اظهار کرد: نوسازی ۲۶۰ هزار خانه در دولت سیزدهم و در طی دو سال گذشته انجام شده است گفت: ۲۵ هزار واحد نوسازی شده در بافت‌های فرسوده کشور در آینده‌ای نزدیک با حضور رییس جمهور به بهره‌برداری خواهد رسید.

وی اظهار کرد: حدود ۵۵ درصد بافت فرسوده در وسعت ۲ هزار و ۱۰۰ هکتار را بافت تاریخی تشکیل می‌دهد که نوسازی این مناطق نیازمند همراهی و تعامل بیش از پیش وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی برای جذب سرمایه‌گذران است.

معاون وزیر راه و شهرسازی تاکید کرد: استفاده از ظرفیت های مردمی خود نقش بسیار موثری در بهبود و تسریع اجرای پروژه‌های نهضت ملی مسکن دارد و این امر خود می تواند در فرهنگ سازی نوسازی بافت های فرسوده کشور موثر باشد.

او گفت: پرداخت تسهیلات ساخت و همچنین حمایت از بخش خصوصی و مالکان یکی از عواملی است که می تواند بازار مسکن را به سمت رونق هدایت کند و این موضوع را دولت در دستور کار خود قرار داده است.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • پرداخت تسهیلات وام مسکن را پیگیری کنید
  • پرداخت تسهیلات وام ها را پیگیری کنید
  • دولت سیزدهم برای مناطق جنوبی تهران چه برنامه هایی دارد؟ | نوسازی بافت فرسوده حریم راه آهن تا انتقال بازار شادآباد
  • عزم دولت و شهرداری برای حل مشکلات مناطق جنوبی تهران | از نوسازی بافت فرسوده حریم راه آهن تا انتقال بازار شادآباد
  • ۵۵ درصد از واحد‌های فرسوده در بافت‌های تاریخی قرار دارند
  • کاهش بافت فرسوده گرگان با افزایش نوسازی
  • وزیر راه و شهرسازی: نوسازی بافت فرسوده از سیاست‌های اصلی دولت است / امکان ساخت ۳۰ هزار مسکن در منطقه ۱۷ تهران
  • برگزاری هفتمین اجلاس شورا‌ها و شهرداری‌های مراکز استان‌ها در بوشهر
  • بیش از ۹۵ درصد زیرساخت عمرانی در بافت بوشهر تکمیل شد
  • پیشتازی شهرداری تبریز در تخفیف۸۰ درصدی صدور پروانه در بافت فرسوده