Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آخرین نیوز»
2024-04-27@22:35:44 GMT

جزئیات نحوه توزیع واکسن‌های کوو برکت

تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۸۶۷۸۶۹

جزئیات نحوه توزیع واکسن‌های کوو برکت

به گزارش آخرین نيوز به نقل از فارس، سید رضا مظهری مسوول واکسیناسیون کوو برکت ایران در گفت‌وگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس اظهار داشت: موضوع واکسیناسیون در دو بخش قابل توجه است نخست اینکه واکسن‌های شرکت کوو برکت به صورت هفتگی و پارت پارت تحویل وزارت بهداشت داده می شود و پس از آن واکسن ها در اختیار هیئت امنای صرفه جویی ارزی قرار خواهد گرفت و آنها واکسن های مربوطه را میان دانشگاه‌های علوم پزشکی شهرهای مختلف توزیع می‌کنند بنابراین ما در دخل و تصرفی در این زمینه نداریم که چه مقدار و چگونه واکسن‌ها میان دانشگاه‌های علوم پزشکی توصیه توزیع می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بخش دوم مساله واکسیناسیون در اختیار شرکت کوبرکت بوده که مربوط به فاز سوم مطالعات بالینی این موضوع بود. فاز سوم مطالعات بالینی که میان۲۰ هزار نفر انجام گرفت و به اتمام رسیده البته برخی مانند مسئولین خارج از این مطالعه داوطلبانه در دریافت واکسن اقدام کردند.

مسئول واکسیناسیون شرکت کو برکت ادامه داد: از ۲۰ هزار نفری که در فاز سوم مطالعات بالینی واکسن برکت شرکت کردند حدود یک سوم آنها یعنی ۶ هزار و ۵۰۰ نفر واکسن نما و ۱۳ هزار و ۵۰۰ نفر واکسن واقعی دریافت کردند و طبق برنامه ریزی های انجام گرفته دو ماه بعد از تزریق دوم افرادی که واکسن نما دریافت کرده‌اند واکسن برای آنها تزریق خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه تزریق واکسن نما برای انجام مطالعات مبنی بر «شاهد و مورد» بود، گفت: این اقدام برای بررسی دقیق و عوارض احتمالی واکسن و میزان اثربخشی آن انجام گرفت به طور مثال اگر دو گروه شاهد و مورد تشکیل نمی‌شد نمی‌توانستیم دقیقاً در مطالعات به این موضوع دست یابیم که به طور مثال سردرد به دلیل تزریق واکسن یا به دلایل دیگر در افراد ایجاد شده است.

وی با اشاره به این که همه افرادی که در مطالعات بالینی واکسن برکت مشارکت کردند به صورت کامل سلامتشان رصد شده و مشکلات و شرایط آنها را بررسی کرده‌ایم، گفت: امروز تهرانی هایی که در فاز سوم مطالعات بالینی شرکت کردند کد گشایی آنها که دو ماه پیش برایشان تزریق انجام گرفته صورت خواهد گرفت.

وی خاطرنشان کرد: نتیجه مطالعات فاز یک و دو پارسال و اوایل فروردین استخراج و به اتمام رسید و به زودی در مجله بین‌المللی منتشر خواهد شد برای فاز سوم نیز مطالعات دو مقطع دارد که نتیجه آن چند ماه دیگر به اتمام می‌رسد و البته باید توجه داشت که منظور از ادامه مطالعات این است که آیا نیاز به دوز های یادآور خواهیم داشت یا خیر بنابراین انجام مطالعات برای واکسن ها همچنان ادامه دارد و فقط مربوط به واکسن برکت نیست.

وی خاطر نشان کرد: مطالعاتی که برای فاز یک و دو انجام گرفته به لحاظ عوارض و ایمنی همچنین اثربخشی مشخص شده که این واکسن بیش از ۸۴ درصد موثر است و از مرزهای استاندارد هم عبور کرده‌ایم و واکسن برکت یک واکسن مناسب با اثربخشی بالا همچنین با عارضه کم شناخته می شود.

منبع: آخرین نیوز

کلیدواژه: فاز سوم مطالعات بالینی واکسن برکت انجام گرفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت akharinnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آخرین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۶۷۸۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد

واکسن خوراکی روتاویروس جهت پیشگیری از اسهال‌های ناشی از این روتاویروس برای شیرخواران تجویز می‌شود.

بنابر اعلام وزارت بهداشت شروع این برنامه از دانشگاه‌های علوم پزشکی هرمزگان و بوشهر و در شیرخواران ٢ ماهه است.

دکتر عرشی - رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت پیش از این اعلام کرده بود که واکسن روتاویروس در سنین ۲ و ۴ و ۶ ماهگی تزریق می‌شود و واکسیناسیون روتاویروس حداقل از سالانه ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری جلوگیری خواهد کرد.

همچنین اواخر سال گذشته واکسن پنوموکوک به برنامه واکسیناسیون کشوری وارد شد و اجرای آن از بندر خمیر هرمزگان شروع شد. بنابر اعلام رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت این واکسن نیز در سنین ۲ و ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود و می‌تواند سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری کند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • حجاج ابهر و خدابنده برای تزریق واکسن مننژیت اقدام کنند
  • آغاز واکسیناسیون حجاج در آذربایجان شرقی
  • تزریق و تلقیح بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان
  • واکسیناسیون حجاج از امروز آغاز شد
  • واکسیناسیون ۵ هزار حجاج گلستانی در حال انجام است
  • بیش از سه هزار و ۵۰۰ دوز واکسن سرخک در خراسان رضوی تزریق شد